Sunday, August 31, 2008

Uusi elämä ei sitten alkanutkaan niin auvoisasti...

Päihteellisesti meni torstaikin. Jopa työelämä perjantaina kärsi moisesta kimpoilusta.

Vaan minkäs teet? Päihdevalvojaanko pitäisi ottaa yhteyttä ja selvitellä tilannetta? Vaan kun ei kehtaisi vieraillekaan puhua...

Ja vanha tuttu päihdevalvoja ehti jo mennätalvena kuolla päihteisiin. Kettuko ollut kanatarhan vahtina? Rauha hänen sielulleen toki.

Viikonlopun olen pyhittänyt suunnittelutyölle:

Jos miehen - eli allekirjoittaneen - tulee tarjota seuraavaa:
-joviaali
-kultturelli
-urheiluilullinen
-erähenkinen
-kallio(HKI)henkinen
-melko raitis (?)-
-akateeminen
-hoikka
-lapsekas&valmis lapsellisuuteen
-seksuaalisesti vapautunut,

Aika paljon luvattu, mutta silti en välttämättä osaa luistella, ajaa moottoripyörällä tai käydä rock-festareilla (ok - noi edellisetkin vielä menee). Balettiin en kuitenkaan helpolla taivu- hevillä tuskin saa edes oopperajuhllille.

Näinollen neidoin tulee vähintääkin olla seuraavaa:
-hoikka
-nuorekas
-kaunis
-tykkää edes joskus lähteä lenkille, rullisteleen, hiihtämään, luisteleen, laskemaan&lautailemaan
-seksuaalisesti vapautunut - eli saa panna takaapäinkin (tämä ei muuten niposukupolven parissa ole ihan saletti optio)
-juo mielellään viinaa edes silloin tällöin
-olisi hienoa jos päässä olisi muutakin kuin hiuksia - akateemisuutte ei kai toki enää kannata vaatia, saati pyytää - sillä sapluunalla saa vain traumatisoituneen ja moniongelmaisen kasvissyöjän joka ei halua mennä metsään, koska siellä on "ötököita ja käärmeita". Ja kuka oikeasti osaa tehdä tofusta hyvää ruokaa?
-ei kissaa tai koiraa (kuka täysipäinen hankkii seuraolennoksi "kakkakoneen" - oikeasti?)
-kultakala tai vastaava terraario-otus käy lemmikiksi - jos pakko olla lemmikki
-lapsi käy sattuneesta syystä varsin hyvin - ei enemmän kuin yksi mielellään kuitenkaan kiitos.

Eli tiukkaa on vaatimustaso.

Toistaiseksi kaikki on siis kuin ennenkin.

Mies on kotona ja suunnittelee.

Jos tuo paikallinen kansalaisopisto vielä järjestäisi kursseja vaikka epsanjan kielessä (järjestäähän se, mutta onko ilm. aika jo mennyt??), niin sinnekin voisi mennä ja rikkoa kaavaa. Toisaalta kammottava ajatus mennä vielä töiden jälkeen jonnekin itsemaksettuun tilaisuuteen opiskelemaan kieltä, jota ei välttämättä koskaan edes tarvitse. Varsinkaan jos elämänkumppanin saatuaan tuskin enää koskaan pääsen espanjankieliseen maahan kielitaitoaan harjoittamaan.

Ehkä parempi vaan hankkiutua punttisalille? Mutta mitä hyötyä siitäkään on naismarkkinoilla, kun syksy painaa päälle ja kaikilla on niin paljon vaatetta, ettei mikään näy kumminkaan....?

Ehkä menen ensi viikonloppuna "isolle kirkolle" ja siirrän siten Neidin hankintaa tuonnemmaksi. Hamlet-ravintola muistaakseni oli entisaikoina jonkinlaisen saantipaikan maineessa. Tietenkään sieltäkään en koskaan paikkakunnalla asuessani saanut, mutta ehkä minulla nyt on "ulkopaikkakuntalaisetu" (tämä pano ei varmasti jää nurkkiin roikkumaan - muualta kun on).

Kirjoittaminen on aika vaikeaa - varsinkin humalassa. Kuinka saisin rikki kookospähkinän...eikun siis sujuvaa tekstiä aikaiseksi?

No comments: