Tuesday, September 16, 2008

Wall Streetillä myrskyää...

Onpas niin herttaisen kivaa lukea kun rahoitusmarkkina syöksyy kohti auringonlaskua. Vai onko siellä kuitenkin nousemassa uusi varallisuusaurinko aamukoitteessa?

Oi ihanaaa

kun ei ole rahaaa...

se jotenkin niin rimmaaa...!

Helsingissä tuli nyt sitten vierailtua. Oli aika päihteellinen retki, alkaen Kustaa Vaasasta, jatkaen sitten Roskapankkiin ja siitä raitiovaunulla kohti Juhlapaikkaa. Ilta oli hieno puitteiltaan ja kaikesta lopulta sattuneesta saan vain itseäni syyttää taikka sadatella. Harmittaa silti, etten ehtinyt ensimmäiseenkään rööperin vanhaan olutmestaan...Sentään Elitessä sain kunnian vierailla, ensin kertaa elämässäni. Se saa maksaa, joka tilaa maksaa;)

Mutta sitä naista ei edes yritetty hankkia - edes yöllistä naista. Tai hetken verran kävin neitiä puhuttamassa, mutta jouduin muihin puuhin. Eli oma vika. Ruma ja tyhmä puolituttuni hoiti tämänkin saaliin. Parempi, että joku muu hoitaa nämä etäpanot. Olenhan sentään vakavalla mielellä liikkeellä!

Nyt olisi edessä mökkiviikonloppu miespuolisten ystävien seurassa. Aikomus keittää rapua ja saunottaa miestä. Luvassa toivottavasti myös kalastushenkisyyttä ja ehkä joku urhea myös puolukkametsäänkin lankeaa.

SM-liiga on kirjoittajan mieleen. Onneksi on muutakin aktiviteetia kuin runkkaaminen!

No comments: